Myser i soffan

Nu sitter jag i soffan med en filt runt mig och tittar på tonårsbossen och väntar på att Ensam mamma söker ska börja. Jag har tagit bort sminket och satt upp håret i en "bulle". Det känns riktigt skönt så jag inte behöver tänka på det, jag vill ha någor o äta... Popcorn eller något men jag har ju borstat tänderna men ibland får man ju va en BAD GILR HAHA! Hoppas ni har haft en bra dag Och nu har jag lite ideer till inlägg så det inte ska bli så många dagar utan bloggande som det har vart nu. Det kommer upp 1-2 inlägg om dagen minst! 
 
Ha det jättebra Kram 

MUSIK

 

Haul :)

*Jag spelade in videon imorse*


Plugga..

Nu sitter jag o  pluggar engelska och No, vi har No prov imorgon och läxförhör i engelska. Efter som jag har världens "Bästa" engelska lärare så sa han idag att vi hade läxa tills imorgon... min reaktion: FU** 
Så nu sitter jag o pluggar o pluggar... o bloggar ;) Men idag i skolan hade jag ridning igen och det gick väldigt bra idag! Vi travade över bommar och hoppade krysshopp, det var en rättså bra dag ändå :) 
 
Och jag tror ni fattar varför jag inte bloggat... men jag kan ju blogga i skolan men det är inte så kul om det kommer upp två inlägg om dagen där det står typ samma sak. Hej nu är jag i skolan, vi har rast.. hejdå 
HOPPAS NI FÖRSTÅR
 
Ha de bäst :D 
 
 

Unboxing

Ljuset ändrades o lite sånt men hoppas ni gillar videon :)


Höst Outfits

 
 
 
 
Untitled #2
 
 
 
Untitled #1
 
 

Skola

Nu sitter jag i skolan o ska ha Spanska, igår bloggade inte jag för att jag inte hann, idag ska jag plugga..plugga.. o plugga hahah Men jag tror jag kan lägga upp ett inlägg ikväll och det blir något "Rätt kul" Hoppas jag  ;D 
 
Hej då 

ÖREBRO

Tjenare kompisar! Nu sitter jag hemma och tänker... VAD (?) Jag vet inte vad jag tänker faskiskt... Men iaf så idag har jag kollat när min Kusin har spelat en träningsmatch  (I fotboll) och det var första gången hon körde med de tjejerna och hon fick in ett och de ända målet i deras lag, visserligen "Vann" De andra laget med typ 3-1 eller något men hon var jätteglad iaf! Den på em åkte jag in till stan till hockeyhallen och var med Mormor i en av kioskerna nä Örebro körde match emot HV71 Och när dom spelade gick jag in och tittade och när perioden var slut gick jag tillbaka och Stod i kiosken det var en super rolig em/Kväll för det var första gången jag hjälpte till i kiosken och det gick bra och så vann Örebro matchen också men 4-0! DEt var jätteroligt att se, jag hade inte med mig kameran så jag kunde fota så det blir ingen bild men ja.. Jag såg 3 av dom 4 målen som gjordes, Så det var verkligen superkul och jag ska absolut följa med och hjälpa till i kiosken någon mer gång, om jag får för mormor då men det tror jag nog :) Ha en superbra lördagskväll alla fina imorgon ska jag upp tidigt och spela fotbolls match klockan 11 emot Sköllersta hoppas vi vinner som förra gången och jag hoppas jag får till några mål även fast jag antagligen kommer vara back ;D 
 
HAHA HERRÅ 
 
 
 

Godnatt

orkade inte göra någe inlägg med musik för idgag nu på kvällen har jag klippt mammas hår och färgat det för första gången :D *Stolt*
Men nu är jag as trött så godnatt ZzZzzZZzzz.....

MY DAY

Hello, idag som jag skrev imorse så sov felicia över hos mig och idag åkte vi och bowlade och sedan åkte vi till Marieberg och åt mat och kollade i typ alla 100 affärer.... hahaha! 
På bowlingen fick jag 224P vi bowlade i en timme, jag är rättså nöjd med mina poäng, det gick inte alls bra i Början men senare gick det bättre jag fick totalt 2 strikar haha ;) Men vi kom hem för en stund sedan och jag o mamma har varit ute och plockat in en massa tomater...(?) Men sedan gjorde jag en sak som jag inte tänker berätta för det ska bli en ÖVERASKNING....!! Jag ska göra en video på vad det är någon gång västa vecka... :) Jag ska inte berätta för några kompisar heller för det blir inge kul då så nästa vecka får ni kolla bloggen mycket så ni får se vad jag menade. Just nu lyssnar jag på musik... men nu tog låten slut.... nu sarre jag på en ny låt... KUL LIV 
Snart ska jag äta och nej grillsesongen är inte slut i våran familj pappa står ute just nu o grillar :D 
Senare ikväll kanske jag gör ett inlägg "LÅT TIPS" Hoppas ni kommer gilla det och kommentera era favorit låtar så jag får ny musik inspo! 
 
HEJDÅ SÅ LÄNGE

Godmorgon

Nu har jag o Felicia vaknat, för er som inte visste att felicia sov över hos mej så gjorde hon de iaf! -BÄM 
Idag ska vi åka o bowla och efter det ska vi till Marieberg och äta mat. Det kommer bli en awesome dag! 
Ha en bra dag ni också! 
 
 
 
TACK O HEJ LEVER TJOHEJ
 
 

Upt.

IDAG FICK JAG VETA ATT ONE DIRECTIONT SKA KOMMA TILL SVERIGE IGEN I JUNI!!!! JAG MÅSTE BARA GÅ PÅ KONSERTEN, DOM SLÄPPER BILJETTERNA TILL KONSERTEN 28/9!!! OMG HOPPAS VERKLIGEN JAG FÅR BILJETTER!! 
 
MEN DET VAR ALLT FÖR MEJ HEJDÅ! 
 
-I HOPE FOR MY LIFE! 
 
 

Godmorgon

Hej, idag är jag ledig ifrån skolan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har nyss kollat på en liten film som jag sett typ as många gånger men ah iaf så ska jag strax fixa lite frukost för jag är sååååå häääär hungrig just nu!!
Och igår satt jag o redigerade lite bilder, jag lägger ut dom på b.oggen senare, jag vet inte exakt när men dom kommer idag iaf och om ni tyckte bilderna vart bra så kan ni väll kommentera något så blir jag jätteglad! Ni kan också kommentera om ni vill veta vilket redigerings program jag använder o så, Men nu ska jag gå upp och fixa frukost hejdå så länge 
 
 

Hemma..

nu sitter jag hemma och gör inte så speciellt mhycket. Jag äter äpple och har precis duschat och sminkat mig, som jag skrev imorrse var vi och orienterade idag. Det fanns banorna 1-4 1:an var lättast = 1P och 4:an svårast= 4P och sen kan ni nog räkna ut 2:an och 3:an själva ;) Man behövde ha 5P för att få godkännt i orientering. Vi började med 3:an och jag höll på att ge upp... Det var så jäkla svårt!!! Men till slut klarade vi den och Korde 4:AN!! den svåraste för att då skulle vi få 7 P och då var vi godkännda och lite till. Den känndes lättare en 3:an jag vet inte varför men så var det iaf! Det känndes som jag har pratat med alla i högstadiet idag för vissa har frågot om hjälp och vi har frågat om hjälp haha! Men efter 4:an tog vi 2:an Och det gick också jättebra det tog bara 25-30 minuter. Och sen kollade vi på klockan när vi kom tillbaka och bah: Hinner vi ettan?....ja det gör vi! Så vi körde ettan också och den gick vi nästan hela... okej inte riktigt hela men ah.. Så idag har vi sprungigt/joggat/gått ca 2mil!!!! As nöjd med dagen! Hoppas ni också haft en as bra dag!! :) 
 
ingen bild sry men har ingen på datorn...
 
 

ORIENTERING

Hej, idag har alla i högstadiet på min skola orienteringsdag i sandvad, vi ska orientera haka dagen! As jobbigt men det ska ändå bli kul. Jag ska orientera med Julia och sen kanske en del men Nea, Felicia och Simon. 
Jag hoppas det går bra för mej och att jag håller mig frisk eftersom jag vaknade imorse och hade as ont i halsen. 
Men nu ska jag strax gå till bussen, ha en superbra dag allihoppa! :D 
 
(CIP IFRÅN WEBKAMERA) (Svengelska (?) )
 
 
 
 

RAST

Inget intresant inlägg men nu har vi rast och strax har vi SO Sista lektionen för idag, sjönt! 
Jag hoppas ni har haft en bra dag idag! Ikväll har jag fotboll så det kommer kanske inte upp något inlägg då 
 
Hejdå lilltå HAHA :'D 
 
 
Snart kanske det kommewr en höst design!!!!
 

skola

Hej, nu sitter jag i skolan vid ett bord med tre kompisar, alla sitter med sina nya skoldatorer, de ser rätt fail ut haha! Men nu när jga fått skoldator kommer jag kunna blogga igen, Mycket! :) 
jag o felicia, puss o hej 

skola

Hej, nu sitter jag i skolan vid ett bord med tre kompisar, alla sitter med sina nya skoldatorer, de ser rätt fail ut haha! Men nu när jga fått skoldator kommer jag kunna blogga igen, Mycket! :) 
jag o felicia, puss o hej 

snabbt

hej nu ligger jag i sängen och bloggar, idag fick vi våra nya skoldatorer så ikväll har jag testat den as mycket. Idag hade vi fotbollsmatch också, det blev 1-1 och det var jag som gjorde målet i vårat lag :) *Happy girl*Men nu ska jag släcka och sova med min lilla bebis som jag har vid fötterna ;) 
-GODNATT BLOGGAR IMORRN 


LISEBERG

Hej nu har jag nyss kommit hem ifrån Liseberg/Göteborg, jag har inte kunat blogga därifrån pga. ingen internet D: det ända stället jag hade internet på var på hotellet men vi kom tillbaka rätt så sent så han inte blogga då... men nu tänkte jag baar skriva lite om dagen på liseberg o så :)
 
Deyt började med att mamma väckte mej 06.40 eller nåt, jag gick upp o tog på mej kläfder och paxckade ner det sista och sen när alla var klara åkte vi, vi åkte en bit sen stannade vi och åt frukost, vi har ca 29 mil till Göteborg så det är en bit o åka... när vi tillslut kom fram så åkte vi till hotellet och chekade (?)  in ovh lämnade bilen sen gick vi till Liseberg. Det första vi åkte var Lisebergsbanan haha den är så rolig, jag åkte en del och jag åkte två stycken jag ALDRIG hade åkt förut, Kanonen och Autmosfear, dom va så roliga! Autmosfear vva så jäkla hög!! Jag vågade inte titta ner när vi va där uppe haha! Ja men vi åkte Balder också och Kolerado och en massa andra ;) Sen när klockan va typ tio över tio eller något gick vi tillbaka till hotellet och spelade spel, efter det gick jag o la mej och kollade på tv, BILAR :D Sen imorse åt vi frukost på hotellet och packade ihop och sen åkte vi hem helt engkelt.
 
Det var en kort "Berättelse" av min helg i Göteborg!
Ha Det Bäst!
 
(Dåliga bilder, tog dom på kvällen för jag knappt hade min mobil på dagen, den va i mammas väska)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wish i can blog again

Hejsan jag vet att jag inte böloggar på as länge och statistiken är inte alls bra men jag ska säga som det är, vårat internet hemma har inte funkat... det är inte så att jag bara säger de för att jag inte orkat. jag vill värkligen blogga, det vill jag men ibland (oftast) när jga går in på datorn funkar interetet inte alls. jag ska blogga igen nu men imorgon åker jag till Göteborg och jag får se om det blir någon uppdatering därifrån. men på söndag eller måndag ska jag blogga på riktigt igen. Hoppas ni inte slutar läsa och förstår mej, Ha de bäst! 
 
PS: HAPPY B-DAY NIALL 20 YEARS!! 
 
 
 
 
 

My makeup collection


RSS 2.0