Jag är... Sjukt ledsen

Sjukt ledsen för att jah inte bloggat men det är någe fel på vårat internet nu är jag i skolan och tog deras wifi MATEN ÄR SÄMST


HAUL


ALICIA TIPSAR

Jag vill tipsa om Denna DAY CREAM ifrån L´oréal Paris, den finns att köpa på blandannat H&M För runt 70 kronor
Den är en superbra kräm som återfuktar superbra, den använder jag blandannat innan jag sminkar mej :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TILLBAX

Hej! Nu är jag tillbax, jag har inte orkat och inte kunnat blogga pga en massa saker men det har inte hänt någe men jag är tillbaka och jag startar med en mobilblogg, mina kusiner min faster och min farfar är här ifrån Stockholm, men dom åker hem idag, imorrn är de skola igen... Kan de inte va längre helg?!

JAG VILL HA FÖRSLAG PÅ INLÄGG!! KOMMENTERA ELLER SKRIV TILL MEJ PÅ KIK: alicianorberg


~HAN?

Hej jag är leden för att jag inte bloggat men ja... det är ju skola o så och jag har ju helt enkelt inte hunnit....
Jag ska bara berätta att idag hade vi profilval eller vad man ska säga vi fick välja en etta en tvåa och en trea, jag hoppas ju såklart att jag får 1:an men jag tror tuvärr inte det för det finns bara 5 platser .... men jag håller tummarna och hoppas att ni gör det med mej och att jag får någon jag känner med mej!
 
och så kom vi till rubriken ..... haha jag vet inte vad jag säga!? Jag är nog knäpp men jag tycker enn kille är sjukt gullig o så men om du som läser de här går på min skola så kommer inte jag prata om de .slut
 
 
Ha De Bäst!
 
 
 
 
 
RANDOM BILD PUSS
 
 
 
 
 

PICTURES

 
 
 

GET READY WHIT ME


Första dagen i skolan

Nu ska jag berätta lite om första dagen i skolan efter sommarlovet... en ny skola också! Japp jag har ju nu börjar högstadiet så nu fick jag byta skola. Min gamla skola går upp till 6:an sen får man byta så nu är det klart!
Det käns rätt bra ändå, jag lärde mig hitta en del men en del får jag kolla på typ en karta haha.
Dagen bestog inte av mycket jobb de var mer prat och välkommna och lite genomgångar, men imorgon blir det mer jobb, imorrn börjar halva klassen med hemkunskap (Jag är med där) så det ska bli kul... tror jag (?)
 
Och så schemat.... våran tidigaste dag är 15.00 och senaste 15.40 ... Haha kul.... D:
 
Imorse skulle jag platta håret och såklart skulle jag bränna mej också ... de gjorde ont men inte så mycke längre ;)
 
Ha de bäst så får vi se om jag hinner blogga någe mer idag....
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MÅLAT NAGLARNA!

Hej, idag har jag vart med felicia och Julia! Vi har varit ute med Julias hund och målat naglarna mm.
Imorrn börjar skolan igen och jag ska göra en GET READY WHIT ME så ni kommer få se den i morgon!
Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen, men det går inte att blogga ifrån mobilen just nu för att... jag vet inte varför men det är bara as segt och de vill inte funka om jag inte är hemma då där jag har WIFI, snart kommer pappa hem med mat! As hungrig! ag ska äta Salamipizza! :D Love salamipizza!
Ajuste, när jag o felicia cyklade hem ifrån Julia regnade det super mycket så vi fick helt enkelt cykla i regn...
Hejdå alla underbara!
 
 
 
 
 

THIS OR THAT

KIK/SMS
GODIS/CHIPS
FOTBOLL/KONSTÅKNING
JB/1D
GRÖN/BLÅ
VANILJ/CHOKLAD
MJUKISBYXOR/JEANS
TOMAT/GURKA
INTEMUSIK/MUSIK
GINA/CUBUS
LINDEX/H&M
TOPP/BH
JEANSJACKA/SKINNJACKA
LÄPPGLANS/LÄPPSTIFT
BLOGGA/YOUTUBE
SKRÄCK/KOMEDI
 
LOVE FROM ALICIA

Gilla om....


Ansiktsmask

Hej nu är jag med lina och vi ska nu ha ansiktsmask på oss!! Haha senare i eftermiddag ska jag o min lillasyster ha kalas (igen) men de är mest för min syster bara lite för mej haha, men jag är ledsen för att jag inte bloggade igår men det var för att vårar Internet inte har funkat så ja... Men nu funkar de!!!


Back To school TAG


Fått fler presenter!


JOBB

Hej, idag står det på chemat... JOBBA! jag ska med mormor till jobbet och jobba... får 50kr/timmen!!
Men ja vi får se hur det går... haha hoppas de går bra iaf! Imorrn är de sista lediga dagen innan skolan om man inte räknar med helgen! jag har haft ett as bra lov, hoppas ni också haft det! Men nu har jag inte tid att skriva haha
Ses efter Jobbet
  -Work hard, play hard....
 
 
 
BILDER IFRÅN IGÅR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PROMENADEN MED ENZO

 
 
HAN ÄR SÅÅÅ FIN
 
 
 

VS NIALS

 

SJUKT LEDSEN

Hej jag är sjukt ledsen för den dåliga uppdateringen men igår var vi i marieberg hela dagen och sen hann jag inte blogga för jag var på fotbolls träning, idag har jag vart med felicia o nea, jag skulle hem o åta och vi ska va mer sen tror jag, jag skulle blogga imorse men min dator funka inte asså jag gick in på internet och skrev blogg.se men den bara  sökte as länge och de kom inte fram något så jag gav upp tillslut.
När jag va med felicia och nea förut så va vi ute men felicias hund Enzo, det kommer bilder ifrån promenaden någon dag, imorn kanske ja ginte kan blogga så mycket för jag kanske ska jobba då men vi får se om de blir något! Aldeles nyss regnade det här och jag är rädd för att det ska komma åska det känns nästan som det....
ah men nu ska jag kolla när vi kan vara igen om vi kunde de haha, bloggar sen!
 
SORRY-NO PICTURE NOW

Haul-marieberg


Back To school: makeup✩


Godmorgon!

Godmorgon alla fina! Jag har vart vaket ett tag och försökt måla naglarna men de värkade som det inte var min "måla naglarna dag idag" men jag tillslut blev lite irriterad (efter typ 45 min) bara målade på ett glitter nagelack ifrån ULTA! Idag ska jag också göra en smink video på videofyme, jag vet inte om jag ska lägga upp den på bloggen också kanske? vad tycker ni? idag ska jag va med Felicia, ikväll om det inte regnar ska vi åka o spela mini golf, ;D Hoppas ni får en underbar dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

H&M höst inspo

Har kollat på H&M´s höst trender, assnygga saker! GEMEJNU!
 
 
 
 
 
 
 

PRESENTATION

Hej, jag heter Alicia och nu har jag skapat den här bloggen för att dela med mej av tips och ideer, jag kommer skriva om min vardag, mode och skönhet och jag kommer lägga ut bilder som jag fotar med min kamera!
På min fritid spelar jag fotboll och åker konståkning, jag har även dansat 3 terminer men jag är inte säker på att jag ska fortsätta, aja whatever de kan jag skriva om i ett annat inlägg :) jag spenderar också gärna tid med mina bästa kompisar Julia  Nea och Felicia! Jag kommer dagligen lägga upp inlägg på bloggen, hoppas ni kommer gilla den och att ni läser den ofta! Ha de bäst!
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0